Rólunk

HomeDesign LakberendezésA Home Design Lakberendezési üzlet már 11 éve működik a lakástextil piacon. Most megújult külsővel és termékpalettával igyekszünk elnyerni megrendelőink tetszését, új partnereink, vásárlóink bizalmát és elégedettségét.

Cégünk mottója a megbízható minőség és a kiváló szolgáltatás.

Célunk az, hogy Ön, a megrendelő a legnagyobb megelégedettséggel nézzen körül otthonában, irodájában, és hosszútávon örömmel használja a tőlünk megrendelt termékeket. Szeretnénk megkönnyíteni a mindennapjait azzal, hogy amikor arra az elhatározásra jut, hogy új függönyt, sötétítőt, padlószőnyeget vagy középszőnyeget vásárolna, mi már a tervezésnél segítségére legyünk a szaktudásunkkal.

Legyen a legkülönfélébb igény, mi azt Önnek felkutatjuk, legyártatjuk, házhoz szállítjuk és felszereljük, legyen az Budapesten, vidéken vagy akár külföldön.

tovább a termékekhezarrow right small

 
színek fehér bézs sárga narancs terrakotta rózsaszín pink piros bordó lila farmer kék királykék kék zöld barna fekete szürke
 

 

alapanyagok gyapjú nemezelt gyapjú polyester viszkóz kender kevert szál

 

technológia kézi tűzött kézi szőtt kézi csomózott bőr bőr
 

 

méretek 60x120 cm 140x200 cm 170x240 cm 200x300 cm 250x350 cm 230 cm

A monitoron látható színek eltérhetnek a valóságtól, kérjük, hogy megrendelése előtt győződjön meg az alapanyag pontos színéről.
Vásárlás esetén a különböző akciók és kedvezmények nem vonhatók össze.