GYIK

Van boltjuk, ahol a termékeket meg lehet tekinteni?

Home Design, Budapest XII. Márvány u. 46., Nyitva tartás: Hétfő: 10-20 között, Kedd-Péntek: 10-18 között, minden páros héten
Szombaton: 10-14 óráig, Vasárnap: zárva, tel: 06 1 780 1216

Üzletünkben a webáruházban forgalmazott szőnyegekről 20*30 cm méretű fogásmintákat mutatunk be. Webáruházunkban tudja kedvezményesen és gyorsan a termékeket megrendelni. Tapasztalatunk szerint az emberek többsége nem is szokott terméket élőben megnézni, mert tudja, hogy milyen méretű, színű és minőségű termékre van szüksége.

Mivel a színek eltérhetnek a monitoron megjelenő árnyalatoktól, a visszaküldés igényével térítésmentesen kipostázzuk a kiválasztott színmintát.

Mikor kapom meg a rendelt terméket?

Ha Ön olyan terméket rendel, ami van raktáron, 10-14 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek, a fizetés megtörténte után. A megrendelés feldolgozása után írásos visszaigazolásban értesítjük minden vásárlónkat arról, hogy a rendelt termék van-e raktáron és mikor várhatja a kiszállítást.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás értékhatártól függetlenül, az egész ország területén INGYENES. A termék árán kívül Önnek semmilyen egyéb díjat (csomagolási költség, stb.) nem kell fizetnie.
Magyarországon kívüli szállítás díjával kapcsolatban kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Nem jó a méret, amit vásároltam, kicserélik?

Használt vagy sérült terméket nem tudunk sajnos cserélni. Viszont ha a rendelt termék színe élőben mégsem nyeri el tetszését, vagy az ajándékba vásárolt termék átadásakor kiderül, hogy az ismerőse mégse azt a méretet szeretné, mint amit Ön kiválasztott, 14 napon belül a nem használt, s nem sérült terméket kicseréljük más színűre, nagyobbra vagy kisebbre. Vagy ilyen esetben, ha visszajuttatja hozzánk számlával együtt a sértetlen terméket, a teljes vételárat 30 napon belül visszafizetjük Önnek.

Milyen alapanyagból készülnek a szőnyegek?

A szőnyegek alapanyaga
-    Gyapjú
-    Nemezelt gyapjú
-    Polyester
-    Viszkóz
-    Kender
-    Farmer textil
-    Marhabőr
-    Kevertszál

Igényelnek speciális kezelést?

A szőnyegek nem igényelnek különleges kezelést, azonban néhány szabályt érdemes betartani. A tisztítás során célszerű a szőnyegeket a termékekhez csatolt leírás, útmutató szerint kezelni, ezt a leírást a használati útmutató menüpontunkban is megtalálja.

Milyen gyártmányúak az Önök által forgalmazott szőnyegeik?

A szőnyegeket egy neves belga gyártó kollekciójából válogattuk össze. A választék összeállításánál törekedtünk arra, hogy mind a nagynevű gyártó legfrissebb modelljeit, mind a napi használatra való gazdaságos, designos termékeket tartalmazza. De kizárólag csak valóban jó minőségű szőnyegeket válogattunk össze, mely termékek mindegyike Indiában készül.

Miért hullik a szőnyeg szála?

Kézi készítésű szőnyegeknél ez teljesen természetes folyamat. A gyártási folyamat során a csomózáskor, tűzéskor, vágáskor keletkező elemi szálak a használat során a szőnyeg felszínére kerülnek. A szőnyeg akkor lesz igazán tömör és hosszú életű, amennyiben ezek a szálak bele vannak taposva a szőnyegbe.
Tehát ezért javasoljuk a kíméletes porszívózást az első időkben. A szálhullás idővel lelassul, majd teljesen abbamarad.

Ha webáruházunkkal, termékválasztékunkkal kapcsolatban egyéb kérdése, javaslata van, írjon nekünk az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.

színek fehér bézs sárga narancs terrakotta rózsaszín pink piros bordó lila farmer kék királykék kék zöld barna fekete szürke
 

 

alapanyagok gyapjú nemezelt gyapjú polyester viszkóz kender kevert szál

 

technológia kézi tűzött kézi szőtt kézi csomózott bőr bőr
 

 

méretek 60x120 cm 140x200 cm 170x240 cm 200x300 cm 250x350 cm 230 cm

A monitoron látható színek eltérhetnek a valóságtól, kérjük, hogy megrendelése előtt győződjön meg az alapanyag pontos színéről.
Vásárlás esetén a különböző akciók és kedvezmények nem vonhatók össze.